PEDAGOJİK FORMASYON DİLEKÇESİ

1-Formasyon Mezunlarının Sertifikasını Bingöl Üniversitesinden almak için dolduracakları Dilekçe için tıklayınız

ÖNEMLİ NOT: DİLEKÇEYİ SADECE FORMASYONDAN MEZUN DURUMDA VE BÜTÜN DERSLERİ GEÇMİŞ OLAN ÖĞRENCİLER DOLDURACAKTIR. İSTENEN BİLGİLER FORMASYON BİLGİLERİDİR (ÖRNEĞİN ÖĞRENCİ NUMARSI OLARAK FORMASYON ÖĞRENCİ NUMARANIZI,  MEZUNİYET TARİHİNİZİ SADECE YIL OLARAK [ÖRN 2020] YAZMANIZ YETERLİDİR) BU BİLGİLERİ ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ OBS SİSTEMİNDEN VEYA ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ İŞLERİNDEN ELDE EDEBİLİRSİNİZ. ALT KISIMDA BULUNAN TABLO DOLDURULMAYACAKTIR. AYRICA YAZACAĞINIZ DİLEKÇELERİN FAXLA (Fax No: 0426 215 08 77) GÖNDERİLECEĞİ DİKKATE ALINIP OKUNAKLI VE BELİRGİN BİR ŞEKİLDE YAZILMASI İLERDE OLUŞACAK SORUNLARIN ÖNÜNE GEÇECEKTİR. VERİLEN FAXA ULAŞMAYAN VEYA SİLİK DİLEKÇE OLMASI DURUMUNDA DEKANLIĞIMIZ SORUMLU OLMAYACAKTIR.

NOT: Dilekçe son teslim süresi yoktur. Hangi tarih itibariyle gönderilirse  gönderilsin işlem yapılacaktır.