1. ve 2. EK SINAV BAŞVURULARI

Üniversitemiz kayıtlı olup azami süreyi (7 yıl)  dolduran ve ekte isimleri belirtilen öğrenciler için ek sınav başvuruları başlamıştır. Ek sınava başvuru yapmak isteyen ve  listede ismi olan öğrencilerin doldurması gereken dilekçe aşağıda belirtilmiştir. Dilekçeyi dolduran öğrenciler bu belgeyi (word olarak) ve transkriptlerini ivedi olarak fakültemiz mail adresine ( fenedb@bingol.edu.tr ) göndermelidir.

Ek Sınava girebilecekler listesi için TIKLAYINIZ

Dilekçe için TIKLAYINIZ

Başvuru esnasında dikkat edilmesi gereken hususlar.

1. Ders Kodunun ve ders adının doğru bir şekilde yazılması zorunludur.(öğrenciler transkriptlerinden kontrol sağlayabilirler) Yanlış beyan edilen ders ve bilgilerinden öğrenci sorumludur
  2. Daha önce hiç alınmamış veya devamsızlıktan kalınan dersler için başvuru yapılamaz
  3. Başvuru dilekçenizi Word halinde  fenedb@bingol.edu.tr adresine atınız. Dilekçeyi taramanız veya fotoğrafını çekip göndermeniz ders listelerinde karışıklığa sebep olacağından dolayı Word (doc, docx) halini göndermeniz gerekmektedir.
  4.  Transkriptinizi OBS otomasyonundan talep edebilirsiniz. ( https://obs.bingol.edu.tr/oibs/ogrenci/login.aspx )